Klassinen hieronta Kempele


Klassinen hieronta on perinteinen, kaikenikäisille soveltuva pehmytkudoksien hoitomuoto. Sitä käytetään esimerkiksi yleiseen rentoutumiseen, kivun lievittämiseen ja lihasten huoltamiseen. 

Hieronta antaa hyvän olon, vähentää stressiä ja ennaltaehkäisee erilaisia vaivoja. Klassinen hieronta myös palauttaa tehokkaasti urheilusuorituksesta ja intensiivisestä harjoittelujaksosta

Klassisella hieronnalla hoidetaan lihasjännityksiä ja lihaksistossa olevia kiputiloja manuaalisen käsittelyn eri tekniikoilla. 

Kudosten mekaaninen käsittely tehostaa heikentynyttä laskimoverenkiertoa, sillä hieronta suuntautuu kohti sydäntä ja näin ollen veri virtaa laskimoissa paremmin ja kudosten turvotus vähenee. Samalla kudosten aineenvaihdunta ja nestekierto tehostuu.

Klassisen hieronnan vaikutukset

 • poistaa kehon kiputiloja
 • lisää lymfakiertoa
 • vähentää turvotusta
 • parantaa nivelten liikkuvuutta
 • rauhoittaa keskushermostoa
 • vilkastuttaa verenkiertoa
 • avaa pieniä verisuonia
 • rikkoo arpikudosta
 • lisää lihasten joustavuutta

Hierontaotteet ja niiden hyödyt

 1. Sively: Tämä on yksi perustekniikoista klassisessa hieronnassa, jossa käytetään kevyttä ja rauhoittavaa kättä liikuttaen ihoa ja pintakudoksia. Sively auttaa edistämään verenkiertoa ja valmistaa lihaksia syvemmälle käsittelylle.

 2. Hankaus: Tämä tekniikka kohdistuu lihaskudoksen syvempiin kerroksiin käyttämällä voimakkaampia ja pyöriviä liikkeitä. Hankaus auttaa löysäämään lihaskireyksiä ja parantamaan lihasten joustavuutta.

 3. Pusertelu: Tässä otteessa kudoksia käsitellään puristamalla ja vapauttamalla, mikä auttaa irrottamaan lihasjännityksiä ja edistämään kuona-aineiden poistumista lihaksista.

 4. Täristys: Täristystekniikassa lihaksia käsitellään nopeilla, rytmisillä tärinäliikkeillä, jotka stimuloivat hermoja ja parantavat verenkiertoa alueella.

 5. Taputus: Tämä on energisoiva tekniikka, jossa käytetään kevyitä lyöntejä tai taputuksia. Taputus auttaa parantamaan lihasten tonusta ja aktivoimaan kehon energiankiertoa.

Nämä hierontatekniikat tarjoavat monipuolisia hyötyjä, kuten kivunlievitystä, stressin vähentämistä ja kehon yleisen toiminnan parantamista.

Miksi valita minut hierojaksesi?

Olen koulutettu hieroja ja ymmärrän ihmiskehon anatomiaa ja fysiologiaa, mikä mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan hoidon. 

Käytän erilaisia hierontaotteita räätälöidysti vastaamaan juuri sinun kehosi tarpeita, oli kyseessä sitten kipu, jännitys tai vain tarve rentoutua.

Toimipisteeni sijaitsee Kempeleessä, kävelymatkan päässä Zeppeliinistä. Lisää minusta voit lukea etusivultani.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä klassisessa hieronnassa hierotaan?

Klassisessa hieronnassa käsitellään koko kehon lihaksia ja pehmytkudoksia, keskittyen erityisesti jännittyneisiin ja kipeytyneisiin alueisiin.

Milloin klassinen hieronta on erityisen suositeltavaa?

Klassinen hieronta on suositeltavaa, kun kärsit lihasjännityksistä, stressistä tai kroonisesta kivusta. Se on myös hyvä palautumiskeino urheilusuorituksen jälkeen. Myös pitkää istumatyötä tekeville se sopii loistavasti.

Miten usein klassisessa hieronnassa tulisi käydä?

Klassisen hieronnan tarve vaihtelee yksilöllisesti. Yleensä säännöllinen, esimerkiksi kuukausittainen hieronta auttaa ylläpitämään hyvää lihashuoltoa ja ennaltaehkäisemään vaivoja.