Hieronnat

Klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, joka soveltuu kaikenikäisille. Sen hyödyt kattavat yleisen rentoutumisen, kivunlievityksen ja lihashuollon.

Vyöhyketerapeuttinen hieronta tarjoaa rentoutusta, stressin ja päänsäryn lievitystä sekä tukee aineenvaihduntaa, hormonaalisia toimintoja ja uupumuksen helpottamista..

Raskausaika tuo odottavalle äidille merkittäviä fyysisiä, psyykkisiä ja hormonaalisia muutoksia. Vatsan kasvun myötä kehon painopiste siirtyy, mikä lisää lanneselän nikamien painetta ja kuormittaa alaselän välilevyjä. MamaMassagen tarkoitus on tarttua tästä seuraaviin ongelmiin.

Hierontani lyhyesti

Kaikki tekemäni hieronnat pohjautuvat klassisen hieronnan perusoppeihin, joiden päälle on lisätty erikoistekniikoita ja ko. hierontaan sopivia menetelmiä. Voit lukea koulutuksestani ja taustastani lisää etusivultani.

Tarjoamani hieronnat:

Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta on turvallinen sekä syvärentouttava hoito odottavalle ja synnyttäneelle äidille. Se on tehokas erikoishoito raskausajan erilaisiin kipuihin ja ongelmiin. Hoitoa voi tehdä koko raskauden ajan. Hoito palauttaa kehoa tehokkaasti myös synnytyksen jälkeen.

Vyöhyketerapeuttinen synnytystä valmisteleva hoito rentouttaa ja valmistaa kehoa synnytykseen. Hoidossa stimuloidaan vyöhyketerapeuttisia hoitopisteitä, jotka auttavat kehoa synnytyksen käynnistymisessä. Hoitoa tehdään vasta kun 39 raskausviikkoa on täynnä.

Vyöhyketerapeuttiseen rentoutushierontaan voit tulla rentoutumaan, lievittämään stressiä ja päänsärkyä sekä hakemaan apua aineenvaihdunnan tehostamiseen, hormonaalisiin ongelmiin tai uupumuksen helpottamiseen.

MamaMassage® hieronta on kevyttä ja lempeätä käsittelyä, jolla on rentouttava ja rauhoittava vaikutus kehon pehmytkudoksiin ja niitä ympäröiviin fascioihin. Hieronnassa käytetään hitaita ja rauhallisia venyttäviä liikkeitä. MamaMassage® on tarkoitettu raskaana oleville äideille.

Varaa aika tästä

Hieronnan hyödyt
Hieronnan hyödyt

Hieronnan hyödyt

Hieronnan hyödyt ovat laajat ja ulottuvat fyysisestä hyvinvoinnista henkiseen rentoutumiseen.

Hieronta auttaa lievittämään lihaskipuja ja -jännityksiä, vähentämään stressiä, edistämään palautumista fyysisistä rasituksista, tehostamaan verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, sekä virkistämään mieltä ja parantamaan keskittymiskykyä.

Milloin hieronnassa kannattaa käydä?

Hieronta sopii moniin tilanteisiin, ja sitä voidaan käyttää sekä ennaltaehkäisevänä että hoitavana toimenpiteenä.

  • Krooniset kiputilat: Esimerkiksi selkä-, niska- ja hartiakivut.
  • Stressi ja rentoutumisen tarve: Jos kaipaat keinoja stressinhallintaan tai haluat vain rentoutua.
  • Fyysisen suorituskyvyn ylläpito: Aktiiviliikkujille ja urheilijoille lihashuollon ja palautumisen tueksi.
  • Nivelten ja lihasten liikkuvuuden parantaminen: Hieronta voi auttaa lisäämään nivelten liikeratoja ja lihasten elastisuutta.

Milloin hieronnassa ei kannata käydä?

Tietyissä tilanteissa hieronta voi olla suositeltavaa välttää tai sitä tulee lykätä terveydellisistä syistä:

  • Akuutit tulehdustilat: Hieronta voi pahentaa tulehduksellisia prosesseja.
  • Raskauden alkuvaihe: Ensimmäisen kolmanneksen aikana kannattaa välttää hierontaa tai noudattaa erityistä varovaisuutta.
  • Infektiot, kuten kuume tai flunssa: Hieronta voi pahentaa oireita tai edistää taudinaiheuttajien leviämistä.
  • Alkoholin tai huumaavien aineiden vaikutuksen alaisena: Nämä tilat voivat vaikuttaa kehon normaaliin reagointiin ja toipumiseen hieronnasta.